360 foto pand

Ontwikkel een Google 360 graden Virtual Tour

360 foto van uw pand maken?

Voor uw pand of bedrijf maken wij de mooiste 360º graden foto’s. Vervolgens plaatsen wij deze met onze digitale tool in Google. Hierdoor kunnen bezoekers door uw bedrijf navigeren en uw pand 360 graden van binnen bekijken. Hiernaast dragen de 360 graden foto’s bij aan uw Google Mijn Bedrijf profiel. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan een Google Virtual Tour. Deze lichten wij graag hieronder toe. 

google mijn bedrijf logo embo productions oss

360 foto pand iets voor uw bedrijf?

Google Trusted Photographer

Precies. Wij zijn vanuit Google gecertificeerd als Google Trusted Photographer. Daarom kunnen voor uw bedrijf, winkel of restaurant een unieke Google 360 graden Virtual Tour ervaring ontwikkelen. Met deze Google Virtual Tour neemt u bezoekers en klanten mee in uw zaak. Zo kunnen zij een goede indruk krijgen van uw pand of winkel. Zie het als uw online digitale visitekaartje. 

Google Trusted badge

Naast meer bezoekers en potentiële klanten levert het nog meer op. Uw bedrijf komt hoger in de zoekresultaten van Google omdat het algoritme uw bedrijf als professioneler beschouwt. Bovendien, volgens onderzoek van Ipsos MediaCT zorgt dit voor een betere reputatie en zijn klanten eerder geneigd om gebruik te maken van uw bedrijf, product of dienst. Zo is er zelfs een 29% grotere kans dat klanten overwegen producten of diensten van deze bedrijven te kopen na het zien van een Google 360 graden Virtual Tour. Kortom, een boel voordelen op een rijtje!

Geef uw bezoekers een unieke kijk in uw bedrijf

Met behulp van een Google Virtual Tour

Geef je online visitekaartje van uw bedrijf af en inspireer je gasten direct met je winkel, restaurant of bedrijfspand door middel van een 360 foto van uw pand.

Blijf de concurrentie voor

Omdat Google zijn zoekmachine blijft updaten is het belangrijk dat u meegaat met deze ontwikkelingen. Als bedrijf wilt u natuurlijk zo goed mogelijk gevonden worden en zo hoog mogelijk in de Zoekresultaten staan. Vanuit Google creëren wij deze Google 360 graden Virtual Tour zodat u nog beter vindbaar bent. Dit zal resulteren in meer daadwerkelijke bezoekers en dus meer klanten. Zo blijft u de concurrentie te alle tijden een stap voor. Wel zo fijn.

Neem contact op voor meer informatie

Als Google Street View Trusted Photographer zijn wij gespecialiseerd in het maken van 360° graden foto’s in het pand van uw bedrijf of organisatie. Wij zijn bereikbaar via mobiel op 06 4661 6737 of stuur een mail naar 360@emboproductions.nl voor een afspraak. Door onze snelle levering bent u binnen enkele uren al zichtbaar op Google!

Een pakket speciaal voor uw bedrijf

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijfspand, winkel of restaurant, hebben wij een passend pakket. 

klein

Tot 12 foto's

Plaatsing van de Google Tour online en op Google Mijn Bedrijf.

€ 175,- (exc. BTW)

Middel

Tot 25 foto's

Complete tour word op Google Mijn Bedrijf, geplaatst, service en extra foto’s voor op social media.

 

 

 

€ 350,- (exc. BTW)

Groot

Vanaf 25 foto's

Volledige service van plaatsing tot toevoeging op uw website. Inclusief extra foto’s voor social media en contact voor updates en service.

 


€ 700,- (exc. BTW)

Nog een keer alle voordelen op een rijtje:

✔️ Kom hoger in de zoekresultaten

✔️ Geef een unieke kijk in uw bedrijf

✔️ Direct zichtbaar in Google

✔️ Genereer meer klanten

✔️ Google Trusted Photographer

Google Virtual Tour img binnenkijken

Hoe ontwikkelen wij een Google 360 graden Virtual Tour?

Stap 1

Indicatie bedrijfspand

Wij beginnen met een indicatie van de grootte van uw bedrijf, winkel of restaurant. Afhankelijk hiervan kiest u een van de onderstaande pakketten. 

Stap 2

Fotograferen

Wij maken om de vier meter een 360° graden foto. Door deze aan elkaar te koppelen ontstaat er een echte tour door uw bedrijf. Hierdoor kan men straks vrij navigeren door de ruimte.

Stap 3

Activatie

Wij zorgen dat alle foto’s in uw Google Mijn Bedrijf account komt. Zo bent u binnen enkele uren beter vindbaar in de zoekresultaten en staat uw bedrijf perfect op!

klanten waar we trots op zijn

Staat jouw organisatie binnenkort ook tussen dit mooie rijtje?

logo epson embo productions mediabedrijf
logo winkelstraat img embo productions mediabedrijf
logo mondmedicentrum oss embo productions mediabedrijf

Meer over ons

EMBO Productions is een mediaproductie bedrijf uit Oss en verzorgt sinds 2015 de fotografie, video en Google Virtual Tours (360 graden foto’s) voor diverse bedrijven in Noord-Brabant en daarbuiten. Omdat bedrijven tegenwoordig niet meer achter kunnen blijven als het aankomt op presentatie, ontwikkelen wij voor deze bedrijven onder andere representatieve foto’s voor de website, social media of print. Naast fotografie is video een belangrijk onderdeel omdat het jouw bedrijf uitlicht ten opzichte van de concurrent. Kies daarom voor EMBO Productions als mediapartner, dan weet je zeker dat je bedrijf er perfect op staat!

Wij creëren inspirerende en effectieve mediaproducties voor diverse organisaties.

Ontvang de nieuwsbrief