Interactieve video

Een unieke video voor iedere kijker

Interactieve video heeft de toekomst

Een volledig gepersonaliseerde video voor iedere kijker? Het kan. Wij bieden de mogelijkheid om video’s interactief te maken. Hierdoor krijgt iedere kijker een unieke ervaring. Daarbij kun je door het toevoegen van buttons, tekstvelden of markers de video volledig interactief maken.

Door deze techniek worden video’s nog meer op de kijker gericht en houdt je hun aandacht langer vast. Dat is ideaal als je een boodschap wilt overbrengen op je doelgroep. Kortom, neem contact op met ons als je toe bent aan interactieve video!

Benieuwd naar onze interactieve video's?

Uw lokale mediaproductie partner

Wij ontwikkelen hoogwaardige content voor uw bedrijf of dienst.

Meer over ons

EMBO Productions is een mediaproductie bedrijf uit Oss en verzorgen sinds 2015 de fotografie en video voor diverse bedrijven in Noord-Brabant en daarbuiten. Omdat bedrijven tegenwoordig niet meer achter kunnen blijven als het aankomt op presentatie, ontwikkelen wij voor hun representatieve foto’s voor de website, social media of print. Fotografie is een belangrijk onderdeel omdat het jouw bedrijf uitlicht ten opzichte van de concurrent. Kies daarom voor fotografie van EMBO Productions, dan weet je zeker dat je bedrijf er perfect op staat!

Wij creƫren inspirerende en effectieve videoproducties voor diverse organisaties.

Blijf op de hoogte!

06 4661 6737
video@emboproductions.nl
Privacyverklaring

Ontvang de nieuwsbrief