Video marketing

Bereik je doelgroep met video op social media

Video marketing is hot

Video’s zijn een steeds belangrijker onderdeel van iedere social media strategie. Omdat veel bedrijven tegenwoordig gebruik maken van video content, moet je een manier vinden zodat jouw doelgroep de video ziet. Hiervoor maken wij gebruik van Video Marketing. Oftewel, het inzetten van marketing om je video te promoten op de juiste kanalen, op het goede moment.

Bij EMBO Productions is het produceren van video’s nauw verweven met elkaar. Zo ontwikkelen wij de video’s zelf en publiceren wij ze online met de juiste marketingstrategie. Oftewel, wanneer je kiest voor video marketing krijg je bij ons het hele pakket. Hoogstaande, voor social media op maat gemaakte video’s gecombineerd met de beste video marketing strategie.

Meer weten over video marketing?

Uw lokale mediaproductie partner

Wij ontwikkelen hoogwaardige content voor uw bedrijf of dienst.

Meer over ons

EMBO Productions is een mediaproductie bedrijf uit Oss en verzorgen sinds 2015 de fotografie en video voor diverse bedrijven in Noord-Brabant en daarbuiten. Omdat bedrijven tegenwoordig niet meer achter kunnen blijven als het aankomt op presentatie, ontwikkelen wij voor hun representatieve foto’s voor de website, social media of print. Fotografie is een belangrijk onderdeel omdat het jouw bedrijf uitlicht ten opzichte van de concurrent. Kies daarom voor fotografie van EMBO Productions, dan weet je zeker dat je bedrijf er perfect op staat!

Als bedrijf is het gebruik van kwalitatieve en hoogstaande media vandaag de dag van essentieel belang. Als media bedrijf uit Oss ondersteunen we ook de lokale ondernemers bij de productie van media. Denk hierbij aan video, film, bedrijfsfotografie, en Google Virtual Tours. Tevens helpen wij ondernemers bij hun videomarketing. Zo krijg je bij EMBO Productions alle middelen om je bedrijf online te presenteren.

Wij creƫren inspirerende en effectieve videoproducties voor diverse organisaties.

Blijf op de hoogte!

06 4661 6737
video@emboproductions.nl
Privacyverklaring

Ontvang de nieuwsbrief