Hoogstaande video producties

Wij brengen jouw bedrijf goed in beeld

De juiste partner voor video

Video is populairder dan ooit. Met de korte aandachtsboog van de huidige generatie zitten zij niet te wachten op content die niet perfect bij ze past. Als bedrijf moet je daarom nieuwe media aangrijpen om je doelgroep te benaderen en te behouden.

Een videoproductie van EMBO Productions helpt je hierbij. Wij werken goed en snel, zodat jouw potentiële klant direct geniet van de perfecte content op zijn of haar favoriete kanaal. Of je nu kiest voor een bedrijfsvideo, promotievideo of officiële aftermovie van je evenement, we’re here to deliver.

Onze video's

Onze werkwijze voor een goede video

Stap 1

Oriënterend gesprek

In het eerste gesprek gaan we door de lijst met wensen. Wat is het doel van de video, waar wordt deze ingezet en wat moet er sowieso in terug komen? Het kennismakingsgesprek geeft u direct meer informatie over de mogelijkheden.

Stap 2

Concept oplevering

Nu alle wensen op papier staan gaan wij aan de slag met het concept. Want, zonder doordacht concept geen effectieve en inspirerende video. Ook bespreken we mogelijke data en brengen we de kosten in beeld.

Stap 3

Start productie video

Alles is luid en duidelijk en de filmdagen zijn ingepland. We starten met filmen! Tijdens het proces bent u als organisatie natuurlijk nauw betrokken om de (huis)stijl van de video in de gaten te houden.

Stap 4

Montage & Editing

Alle beelden zijn geschoten. Nu is het een kwestie van editen, monteren en opleveren. Ook tijdens deze stap houden we u betrokken bij de ontwikkeling van de video zodat u direct aanpassingen of wijzigingen kunt doorgeven.

Stap 5

Oplevering

Samen hebben we een perfecte video ontwikkeld die direct kan worden ingezet op de gekozen kanalen! Uw doelgroep wordt nu op een innovatieve en aantrekkelijke manier bereikt. En dat alles middels een video geproduceerd door EMBO Productions.

Uw lokale mediaproductie partner

Wij ontwikkelen hoogwaardige content voor uw bedrijf of dienst.

Benieuwd naar onze video diensten?

klanten waar we trots op zijn

Staat jouw organisatie binnenkort ook tussen dit mooie rijtje?

logo epson embo productions mediabedrijf
logo winkelstraat img embo productions mediabedrijf
logo mondmedicentrum oss embo productions mediabedrijf

Meer over ons

EMBO Productions is een mediaproductie bedrijf uit Oss en verzorgen sinds 2015 de fotografie en video voor diverse bedrijven in Noord-Brabant en daarbuiten. Omdat bedrijven tegenwoordig niet meer achter kunnen blijven als het aankomt op presentatie, ontwikkelen wij voor hun representatieve foto’s voor de website, social media of print. Fotografie is een belangrijk onderdeel omdat het jouw bedrijf uitlicht ten opzichte van de concurrent. Kies daarom voor fotografie van EMBO Productions, dan weet je zeker dat je bedrijf er perfect op staat!

Wij creëren inspirerende en effectieve videoproducties voor diverse organisaties.

Blijf op de hoogte!

06 4661 6737
video@emboproductions.nl
Privacyverklaring

Ontvang de nieuwsbrief